Ångerrätt & öppet köp

Enligt distansavtalslagen har du som konsument ångerrätt i 14 dagar utan att behöva uppge någon anledning. Ångerrätten gäller i 14-dagar från det att du mottagit varorna.

Dammprodukter.se tillämpar öppeköp i 30 dagar där du har full returrätt inom 30 dagar efter mottagndet, dock ska produkten vara oanvänd och returneras i oskadd orginalförpackning inkl. alla tillhör, broschyrer och specifikationer ska ligga i - oskadda.

Ångerrätt & Öppet köp gäller ej för varor som dammdukar, skyddsdukar, stenfolie och vattenväxter. Frakter omfattas ej av öppetköp.

Vid eventuell retur vill vi att du först kontaktar oss. Se till att du emballerar returen och orginalförpackningen väl eftersom det är det är ditt ansvar att paketet kommer till oss i oskad skick. Om olyckan skulle vara framme och du trots allt har emballerat varan på ett tillfredställnde sätt, är det fraktbolaget som blir ersättnigsskyldig.

Returen är godkänd först när vi mottagit och kontrollerat att varan är hel. vid godkänd retur återbetalas summan för varan inom kort. Vid ej godkänd retur returneras varan till dig och frakten debiteras dig.

Har du frågor?
Kontakta oss enklast och snabbast här om du har frågor om ångerrätt & öppet köp.
Vi svarar alltid inom 24 timmar.