Japansk Trädgård

En japansk trädgård är inte att skapa den största och bästa trädgården. Den japanska trädgårdenVåra nya japanska trädgårdslyktor, även kallat för tehus är tillverkade i solid granitsten enligt traditionella japanska stenhus. Många av våra japanska granithus kan kompletteras med en belysning som ger ett fridfullt och rogivande intryck i den japanska trädgården på kvällen. Japanska stenhus finns i många stilar allt från enkla rustika till detaljrika i många olika storlekar och utföranden. Japanska stenhus »

Japanska granithus kallat även för tehus som i många fall kan kompletteras med en belysning, detta ger ett fridfullt och rogivande intryck i den japanska trädgården på kvällen.

Tveka inte att titta på hur andra har skapat med olika mönster och material, det ger dig en bra inspiration för din trädgårdsdröm, din alldeles egna japanska trädgård.


        Japanska stenhus »

Den japanska trädgården kombineras dom grundläggande elementen i växter, vatten och stenar med enkla rena linjer.
Detta gör att du kan skapa en plats för lugn och sinnesfrid, en plats för avkoppling och återhämtning. I en allt stressigare värld kan det vara skönt att ha en plats att varva ner på och hitta inspiration.

I den japanska trädgården slingrar sig små stigar fram runt statyer och växter. Dessa små slingrande stigar har länge varit i den japanska tron att förutse vad som väntar i framtiden.
Är inte detta ett vackert sätt att se in i framtiden!

En trädgård som är utformad med enkelhet i design i tanken kommer att tillåta en plats för lugn och avkoppling, mer än en trädgård full av växter. Vi hoppas vi kan hjälpa dig med flera värdefulla tips och tillbehör för att skapa din japanska trädgård.